dilluns, 15 d’abril del 2019

Gordi: gat en adopció

En Gordi és un gat negre que creiem que ronda els 5 anys i que en fa molts que viu al carrer. De fet, és ferèstec. Però quan et coneix, no et fuig.

En Gordi és l'únic gat que queda a la nostra colònia. N'hi havia uns 9, però poc a poc, van anar despareixent. Ves a saber: les obres, els cotxes, les enfermetats... 

D'aquí poques setmanes les obres d'allà on viu, al Poblenou, acabaran. S'instal·len diversos hotels a l'illa on porta vivint més de 4 anys. I no penseu que és l'únic lloc on ha viscut, a mida que el Poblenou s'ha anat fent centre turístic de Barcelona per excel·lència, la nostra colònia s'anava desplaçant (gran motiu pel qual ens han desaparegut tants gats).

La vida d'un gat de colònia no és fàcil (en feia referència en aquesta entrada): pluges, excés de calor a BCN, el vent, les persones (p. ex.: una part del menjar està molt a prop del carrer i els pobres gossos s'hi pixen) o les formigues (que es passegen pel seu menjar, i ja sabem que a ells els agrada tot ben net)...

Ens agradaria que en Gordi visqués en semi llibertat (no sabem si voldria viure a una casa i no el volem fer patir).

Busquem acollida indefinida (o adopció) amb experiència en aquest tipus de gat. A Barcelona o voltants (propers a la ciutat). I si escau, nosaltres ens farem càrrec de les despeses que generi en Gordi.

Es farà entrevista prèvia, contracte i seguiment, i haurà de dur xip.

Volem en Gordi sa i estalvi.

Contacte: mauscrochet@gmail.com

Nota: a en Gordi li encanta la llauneta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada