dissabte, 28 de gener del 2017

divendres, 27 de gener del 2017

Dara


Fa minuts que ha fet un any que ens vas deixar (27/1/16 a les 19:33).

He trigat tot aquest temps en poder fer aquesta entrada, i m'està costant horrors poder escriure. Les paraules no surten, tot i que ho intento amb totes les meves forces. Et trobem a faltar els 4. Et recordem a cada moment. Recordem la teva simpatia. El teu amor incondicional. La teva escalforeta. La teva panxota. Els teus miols que ens parlaven i ens feien somriure. Trobem a faltar la teva alegria. I recordo constantment les teves trastades quan eres un bebé, sobretot quan escalaves les cortines i et quedaves allà una bona estona fins que et "rescatàvem".

Gràcies per haver format part de la nostra vida. Per haver-me ensenyat tantes coses. Per haver-me regalat tot el teu amor sincer.

Sé que tu i la Lulu sempre esteu amb nosaltres. 

T'estimo rateta meva! 

Aquesta foto li vaig fer
poques hores abans
que ens deixés :-)

diumenge, 22 de gener del 2017

Rana Granot Frog

Nov'16
Renovarse o morir, o eso dicen... Así que lo tomé al pie de la letra y empecé a trabajar en nuevos diseños de huevo kinder, y con este empiezo el desfile de entradas...

Me ayudaron en el montaje la Sra Madre MausCrochet y el Sr MausCrochet, las fotos (más aquí abajo) son del Sr Padre MausCrochet.

dissabte, 21 de gener del 2017

Porquets per a Es Tastet

030117


Mai no havia tingut un repte com aquest: dissenyar, teixir i lliurar en un temps rècord (15 dies) 75 porquetes imant. Tot i que semblava impossible (per tota la feinada que hi ha darrera una artesania), i gràcies al Sr MausCrochet (sense ell sí que no hagués arribat - gràcies!), ho vam aconseguir!

Ha estat ser una gran experiència en molts sentits...

L'encàrrec me'l va fer la H de Es Tastet, un restaurant molt acollidor al carrer Borrell 72, al barri de Sant Antoni, en motiu de les festes del barri. Tot i que ja feia temps que coneixia el restaurant, he pogut veure'l "des de dins", i he descobert una part molt humana. A més, a Es Tastet també s'hi fan activitats socials constantment; vol ser un lloc de reunió del barri. 

Aquí abaix hi ha les fotos de com queden les porquetes ja parades a taula, i també totes plegades.

Moltes gràcies H per donar-me la oportunitat i confiar cegament en mí!

dimecres, 18 de gener del 2017

dilluns, 16 de gener del 2017

C-3PO

041216

El pequeño C-3PO mide aprox 9 cm de alto, y sigue el patrón de Lucy Collin. 
Hecho con lana acrílica. 
Relleno de guata. 
Lleva ojos de seguridad. 
Más fotos aquí abajo. 

dissabte, 14 de gener del 2017